Факультет маркетингу

Учасники проекту GUMLog проведуть відкриті лекції та приймуть участь у круглому столі в Умані та Одесі26 Травня 2016р.

1-3 червня учасники "Німецько-Українська Магістерська програма у галузі логістики»  (GUMLog) проведуть відкриті лекції у Уманському національному університеті садівництва та Одеському національному морському університеті та приймуть участь у круглих столах, що присвячені перспективам розвитку проекту.

Передбачається така програм заходів:

1 червня 2016 року в Уманському національному університеті садівництва відбудуться наступні заходи:

-       Професор кафедри морського бізнесу та логістики Університету м. Бремен Ханс-Дітріх Хаазіс проведе відкриту лекцію «Нові тенденції в логістиці в контексті розвитку цифрової інфраструктури та smart cities» (10.00-10.45, навчальний корпус № 4, ауд. №194)

-       Доцент кафедри маркетингу, заступник декана факультету маркетингу ДВНЗ «Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана» Олександр Олексійович Дима проведе відкриту лекцію на тему «Реалізація принципів сталого розвитку в маркетингу та логістиці» (10.00-10.45, навчальний корпус № 4, ауд. №204)

-       Круглий стіл за участі представників бізнесу та адміністрації Уманського національного університету садівництва, та учасників проекту GUMLog«Проблеми підготовки фахівців з логістики та перспективи розвитку проекту «Німецько-українська магістерська програма у галузі логістики» відбудеться з 10.00-12.00 (Адміністративний корпус Уманського національного університету садівництва, конференц-зала)

 

3 червня 2016 року в Одеському національному морському університетіпрофесор кафедри морського бізнесу та логістики Університету м. Бремен Ханс-Дітріх Хаазіс проведе відкриту лекцію «Нові тенденції в логістиці в контексті розвитку цифрової інфраструктури та smart cities» (м. Одесса, вул. Мечникова, 34)

Після лекції запланована зустріч з викладачами та студентами Одеського національного морського університеу.

З англомовною версією програми можна ознайомитися за наступним посиланням: https://goo.gl/k3zVb1